Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Profile for bgrohsman

  • OFFLINE
  • Time Zone: GMT +0:00
  • Local Time: 01:35
  • Posts: 12
  • Profile Views: 2491
  • Location: Unknown
  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown

Signature

Posts

Posts

emo
Everything was working perfectly with my treatment directory, which I use default joomla sef for because your extension doesn't work completely... Then I upgraded this morning, and it's completely broken! 12,000 pages of my site are now getting de-indexed by Google. It's killing my business! Can't you test these things before putting out upgrades?

How do I fix it? It says that JoomFISH (which I don't have on my site at all!) is the problem!

Fatal error: Class 'JoomFishManager' not found in /home/qsobr3/public_html/administrator/components/com_sef/classes/seftools.php on line 359

HELP!!! I can't do business this way! Having my site get de-indexed and reindexed because I use a component that isn't tested! HELP!!!!! HELP!!!! HELP!!!!

You should still have my logins, from all the fixing I've paid you for over the last 2 weeks
Upgrade to 3.7.1 BRE ...
Category: JoomSEF 3
emo
I'M USING VERSION 3.0.332 ALREADY! Strange. But yes, I'm already using the latest version of myblog.
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
well, if you think you'll be releasing the upgrades to fix these issues quickly (I imagine it's the main component for the mtree issue and the myblog extension for the myblog issues) - like within the next week for example - then I can just wait... If you'd just assume fix it on my site first so you then know what to do for the upgrade releases, then let me know, and I'll buy the support time and have you do it immediately on my site first - You tell me what you prefer -

thanks,
Bernie Grohsman
www.treatment-centers.net
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
Could you fix these various issues for me? - the one with mtree and the ones with myblog, if I bought support time from you? If so, how much time do you need? How much should I buy?
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
I've also found what seems to be a glitch with the myblog extension as well... On my site, it works well for my multi-user blog for the most part, but there are some weird anomalies:
1. On blogger's blog pages, like www.treatment-centers.net/blog/blogger/kenp.html , the feed link doesn't work correctly... it doesn't go to www.treatment-centers.net/blog/blogger/kenp/rss.html (a url that DOES WORK actually, even though it doesn't show in the front end) - the feed link on all individual blogger's blog homepages all just go to "www.treatment-centers.net/", but the rss url's DO actually work. Weird...

2. A few of the tag url's for some reason go to rss pages, even though the url's lok right, and look the same as all the other tag url's... An example of one that works correctly: www.treatment-centers.net/blog/tags/success.html An example of one that for some reason goes to the rss version of the page: www.treatment-centers.net/blog/tags/powerlessness.html

3. And this problem is related to #2... The tag pages have the url's www.treatment-centers.net/blog/tags/recovery-community.html If you click the feed link on those pages, the url's work, but they have the following form: www.treatment-centers.net/blog/toolbar-m...overy-community.html Those url's should be of the form www.treatment-centers.net/blog/tags/recovery-community/rss.html (and url's of this form DO WORK ON MY SITE for some reason even though what shows in the frontend is the "toolbar-menu-tags" version of the page)

If you want to log in and check, email or pm me and I'll send you login info
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
Thank you - I'm pretty technical, any possibility you can tell me what needs to be changed in the code to fix this so I can get it working in the meantime? Or alternatively, any thoughts on when the next upgrade will be? I really need to get it working -

thanks so much,
regards,
Bernie Grohsman
www.treatment-centers.net
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
I use the mosets tree directory component on my website. I have purchased your mosets extension, but I prefer to just use mosets' default Joomla SEF functionality, because it works very well. So when I set Artio to use the Default Joomla SEF for Mosets, it works perfectly in every way, EXCEPT... It has a problem dealing with spaces in searches in the mosets tree search module...

The problem is the non-sef url looks like this www.treatment-centers.net/?option=com_mt...word=transformations treatment

but it seems that the default SEF that comes with mosets changes the non-sef query into www.treatment-centers.net/?option=com_mt...rmations%20treatment maybe? and Artio has a problem with the %20?

I just don't know, what I know is that if I try to do a search in the mosets search module (top left on www.treatment-centers.net/treatment-directory.html) that has a space in it, I get an error in Firefox that says the request is redirecting in a way that will never complete...

PLEASE HELP!! My site is very much based on this directory, and I really need to get this working... I can't use the mosets Artio SEF plugin because it creates too many of the url's differently from the way they're already indexed... Not to mention slows down queries (my directory is very large, it creates hundreds of thousands of Artio url's, it's just not practical... having so many artio url's CRASHES artio when loading "manage SEF url's" in the backend) But I shouldn't have to - telling Artio to use the Default Joomla SEF for a certain component should work! And it mostly does, but this is definitely a glitch, an example of a situation in which Artio is not processing Joomla Default SEF url's completely correctly -
Problem with SEF Fun ...
Category: General
emo
The problem I'm having is that when I purge the myblog url's and clean the cache it creates the url's just fine, but the first time someone submits a new blog entry, it gets the url "blog.html" - as do all subsequent new posts... Basically, all new post url's in my multi-user blog are being created as duplicates of simply "blog.html"
whereas normally they're like this:
www.treatment-centers.net/blog/specialkl...0-blog-othe-day.html

PLEASE HELP! My site is highly trafficked and I have new blog posts every day, please help me get it fixed.

thanks,
Bernie G.
www.treatment-centers.net

you can use user: "recovery" pass: "sobriety" to test (registered user)
Major Problem with M ...
Category: Extensions
emo
I just resent you the email from 11:40pm last night, check your email at Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
Exceptionally Upset ...
Category: General
emo
Regarding this link that you referenced, www.artio.net/faqs/artio-joomsef/licensi...n-installation-files

I explained in my previous post what it says when I go in account maintenance and try to re-download the product from the list of products I purchased. Why do you think I put that in the post? I sent you the error message it gives in my previous post(s)

regarding the other url you gave me, the order # is 00003839 and the website is www.treatment-centers.net

and for the other copy I paid for with order # 00002445 the url is www.aboutdrugrehab.com

Just out of curiosity, how was I supposed to know to look for that page? There's nothing in the component when you go to the upgrade page in the backend that tells you that you have to do anything other than click upgrade - no warning that if you paid before some point you're going to have Spam links in your paid version all over your website! I never received any email warning me when you release each new version. Why would you expect anyone to look for that when they've paid for a product that's guaranteed to not have frivolous links in it? There was nothing when i bought the component that said I have to come and search your site every time there's an upgrade just in case you change anything!

I should add, that I just went through this with the upgrade from 3.whatever to 3.4 a couple weeks ago, so my order number and download ID and the url treatment-centers.net should already be related - that was supposed to be done and fixed the last time I had this problem with you!

I just reinstalled the component from using my download ID in your downloads area manually, because as I explained, your account maintenance area gives an error when I click on the 98 remaining downloads I have for the purchase. Thankfully, that removed the Frivolous unethical links. This is the 3rd time I've upgraded from the backend of my site and had to waste the time doing this whole process manually in the last 1-2 months. Since this has happened now the last 3 times I upgraded from your server, how do you make it NEVER happen again? Your response in this forum thread to the previous person says that the problem was upgrading from a bad version, but obviously that's not why it's happening to me, because each time I'm starting with a brand new copy from your downloads area. I need this to stop happening. What's wrong with upgrading from the backend? I need you to just send me each new version when it comes out so that I don't keep having these links showing up on my PAID version, and since it's too late for me to move to some other component, I'll upgrade manually every time.
Exceptionally Upset ...
Category: General
emo
It's very clear when I go to your downloads area in my account and try to re-download the product that I've paid for TWICE because of this issue and it says:

Function Not Registered. downloadRequest?download_id=c8e6db063d55d86a267b3817dcf0c718 is not a valid VirtueMart function.

It's YOUR problem. FIX IT! Why does it take so long to get you to handle problems like this? I emailed you LAST NIGHT about this and still haven't received any response! It seems that you're just trying to maximize the time that you have these unearned links from my PR6 website for your own benefit.

It's a shame that such an unethical company is behind such an important product - I wish I could turn the clock back 4 years and never have used your product in the first place so I wouldn't be screwed on the 20,000 or so url's I have indexed that are created by your product... If it wouldn't completely destroy my rankings and therefore my business, I'd use something else that doesn't have SPAM LINKS EMBEDDED IN THEIR PAID VERSION DESPITE GUARANTEEING THE OPPOSITE IN THEIR TERMS OF SERVICE FOR PURCHASE!

I DEMAND YOU PROVIDE ME WITH A VERSION OF YOUR SOFTWARE WITHOUT THESE FRIVOLOUS LINKS THAT WORKS AND DOESN'T HAVE THIS PROBLEM EVERY TIME I CLICK UPGRADE IMMEDIATELY! THAT'S WHAT I PAID FOR! AND I NEED AN EXPLANATION ABOUT HOW THIS IS NEVER GOING TO HAPPEN AGAIN
Exceptionally Upset ...
Category: General
emo
This is the 2nd time in 2 weeks I've had this same problem - EVERY time I upgrade from your server, I end up with your FRIVOLOUS LINKS all over my high value site, when I've PAID FOR YOUR PRODUCT.

I DEMAND YOU FIX THIS RIGHT NOW!

I'm going to go to the joomla extensions directory and make sure I explain that your product does this with the paid version so nobody else keeps getting screwed the way I have... I don't have the time to EVERY TIME I click the upgrade button in the backend of my site have to re-install from some other copy you send me.

FIX IT ON YOUR END!

I'm LIVID

I expect to be contacted IMMEDIATELY about how you're going to fix this problem, and how you plan on compensating me for the time and effort I have to put into fixing this direct violation of the terms of service of your own product that you've tricked me into paying for
Exceptionally Upset ...
Category: General
More
Přihlášení uživatele Prázdný