Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

BUG in Viewing of Threestructure
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomDOC. These forums are mainly for mutual help between users.

NOTE: Due to our capacity limitations, ARTIO does not monitor this forum category regularly. If you want direct support from ARTIO, please start a ticket at Support Dashboard. If you have no support ticket available, you need to purchase it.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: BUG in Viewing of Threestructure

BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35155

first time the viewing in the left three-structureits work fine. Now its will show only the first two folder correct and then a lot of underthrees see in the attached screenshot.

what can i do?


Michael from Berlin

Re: BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35170

  • maju
  • OFFLINE
  • Posts: 1107
Hello,

can you attach that screenshot?

Many thanks
ARTIO Support Team

Re: BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35188

Dear Maju,

Hello, i have try this, here the second try ;-)

You can see from the 4 topics will only show 2 (EU-Bibliothek" and EU-Förderprogramme" then break the three and you see all underthrees ;-(

na sredanu

Michael from Berlin
Attachments:
Last Edit: 9 years, 8 months ago by MichaS..

Re: BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35192

i hope, we can solve the problem and i can buy your software ...

Michael from Berlin

Re: BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35199

  • maju
  • OFFLINE
  • Posts: 1107
Hello,

can you send me FTP and admin access to your website? My email is Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .
And please, add there link to this forum so I know who send me that email.
ARTIO Support Team
Last Edit: 9 years, 8 months ago by maju.

Re: BUG in Viewing of Threestructure 9 years, 8 months ago #35201

  • maju
  • OFFLINE
  • Posts: 1107
Also, if I look on your folder names, you are using quotation marks (")? It can be that problem.
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
  • 2
Přihlášení uživatele Prázdný