Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Install for IIS Flawed?
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). These forums are mainly for mutual help between users.

Please note that due to our capacity limitations, we do not monitor these forums regularly.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Install for IIS Flawed?

Install for IIS Flawed? 14 years, 9 months ago #74

  • crystalfat
It may be just me but i find nothing working as it should and the installation details are vague to say the least..

Heres what i have and did :)

Joomla 1.0.11 new install.
Php version 4
Mysql 4
All works fine using IIS
Install the artio component,installs fine.
Register php4activescript.dll in c:\php via the command prompt works fine
framework is installed already.

My joomla files are in a folder c:\inetpub\wwwroot\permit so i created a file called web.config and entered the following:-

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<configuration>
<system.web>
<compilation defaultLanguage="PHP4Script" debug="true" />
<customerrors mode="On" defaultRedirect="/permit/index.php" />
</system.web>
</configuration>

I then saved this in the root dir.

Opened internet services manager and changed the custom error properties for 404 to URL:/permit/index.php, i did the same for 505.


Now is this the correct setup, because after getting to this point i cannot get 1 single link to work using the admin backend. Can someone either point out what im doing wrong or can you please write a detailed install for IIS for dummies.


many thanks


CRys

Re:Install for IIS Flawed? 14 years, 9 months ago #338

  • aaly
same problem here

any help
  • Page:
  • 1
Přihlášení uživatele Prázdný