Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

DOMAIN DOES NOT MATCH
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased this product. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: DOMAIN DOES NOT MATCH

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27163

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
I don't know how much exactly time it takes. I promise that I'll start to solution the problem as soon as I receive requested information. My estimate is 2 hours.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27164

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Dear chris,

Problem was in the DB. In the table mturbo was the records with zero store_id, it caused that error. I cleaned DB for M-Turbo a now it looks that it works fine.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27165

thats werid, im going to run the cache again and then try and edit a product again to see if i get the same error.

the collect of the pages dies again with the following error

<br /> <b>Fatal error</b>: Call to a member function getCode() on a non-object in <b>/home/magdev/public_html/SITENAME/app/code/local/Artio/MTurbo/Model/Config.php</b> on line <b>136</b><br />

im sending screenshot to Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
The topic has been locked.

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27166

tried to save a product again and Fatal error: Call to a member function getCode() on a non-object in /home/magdev/public_html/SITENAME/app/code/local/Artio/MTurbo/Model/Config.php on line 136

now locked out of the admin panel again?
The topic has been locked.

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27167

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Moment, please. Some page has no store_id, I have to find out why.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: DOMAIN DOES NOT MATCH 12 years, 6 months ago #27168

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
It looks that fundamental problem is you have url rewrite records for non-existing storeview. There are records with store_id 2 and 3. Did you delete any storeview?

It is probably that after deleting storeview there remains url records in DB. M-Turbo loads it into its table, but cannot load store model because it is not exist. M-Turbo needs storeview model for building absolute path of pages.

I suggest follows:
1) Clean url rewrite "DELETE core_url_rewrite WHERE store_id NOT IN (0,1)
2) Clean mturbo "TRUNCATE mturbo"
3) Synchronize M-Turbo in the administration.

For now, I turn of automatic refresh pages after save products, category and cms, so that you can work.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
Moderators: pedu
Přihlášení uživatele Prázdný