Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Regular "Blank Page" after installing VM Invoice
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased this product. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Regular "Blank Page" after installing VM Invoice

Regular "Blank Page" after installing VM Invoice 10 years, 5 months ago #18936

Hi there, have just purchased VM Invoice, and happy with the features provided.

However, after installed, all links to my entire site will show only a blank page, only after i clicked on any menu of VM Invoice in the Administrator, the site back "on".

Please help me to fix my problem as this unstable will cost my client's sales. Please help please help!

Thanks.
The topic has been locked.

Re: Regular "Blank Page" after installing VM Invoice 10 years, 5 months ago #18946

Have uninstalled the plg_vminvoice_autorun and seems no more blank page.

Any solution or what should I do?

Thousand thanks.
The topic has been locked.

Re: Regular "Blank Page" after installing VM Invoice 10 years, 5 months ago #18987

  • jaku
Hello,

1) make sure you are using PHP5.
2) try to turn error reporting to Maximum level (in Joomla Global Configuration) or check Apache error log to see the error generated instead just the blank page.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
Přihlášení uživatele Prázdný