Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Failing to get image
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased this product. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Failing to get image

Failing to get image 11 years, 5 months ago #22509

I'm getting this error when downloading a ticket

TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: themedicinegarden.com/administrator/comp..._codes/753243784.jpg

As support at Artio didn't think it was a problem with eTickets I talked to the hosting company who said

"In this case I believe this error is down to the file being called using a http loopback to the same server which would be firewalled out here, in this case you would need to look to call the file from within the script using the full filepath in the following format - /home/sites/thexxxxx.com/public_html/administrator/components/com_vmeticket/assets/ean_codes/757525682.jpg"

I amended vmeticket_download.php so that it used the corrected path and I got this

TCPDF ERROR: [Image] Unable to get image: '/home/sites/thexxxxx.com/public_html/administrator/components/com_vmeticket/assets/ean_codes/862151183.jpg'

I can confirm that the file did exist with appropriate permissions.

I would love a solution to this
The topic has been locked.

Re: Failing to get image 11 years, 5 months ago #22510

I have now set up a path to a different server with a fixed imaged on that server.

It works perfectly.

Sadly I can't see that as a solution for the dynamically generated ean codes
Last Edit: 11 years, 5 months ago by Donethat.
The topic has been locked.

Re: Failing to get image 11 years, 5 months ago #22511

The hosting company have asked whether an HTTP request is specifically required
The topic has been locked.

Re: Failing to get image 11 years, 5 months ago #22513

Not sure I can go much further on my own here, really could use some help
The topic has been locked.

Re: Failing to get image 11 years, 5 months ago #22536

  • pedu
  • OFFLINE
  • Posts: 177
Hello,

Thank you for your interest in this component. We'll check this problem and fix it in new version.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Failing to get image 11 years, 4 months ago #23373

I have same problem, is there any fix yet? i bought the program today.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: pedu
User Login Empty