Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

JoomSEF not creating the SEF URL of products
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: JoomSEF not creating the SEF URL of products

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 7 months ago #41987

Hi Dajo,

I've updated the extension, and now at the end of categories URL show "?limit=20&limitstart=0", How can i solve this?

For example this web www.kairel.com/fundas-neopreno.html?limit=20&limitstart=0

Thanks
Manuel
The topic has been locked.

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 7 months ago #41988

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,

Make sure that both "Always add limitstart" and "Improve Pagination Caching" options in VM extension parameters are disabled.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 7 months ago #41989

Ok, i was that

Thanks
Manuel
The topic has been locked.

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 7 months ago #42099

Are you kidding me? You have canceled my order status without refund.

Now I can not use the product and YOU HAVE STOLEN MY MONEY.
The topic has been locked.

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 6 months ago #42266

Hello all,

Release 3.0.18 didn't fix the problem for me and the language fix you have provided does not work in my config.

Any idea ?
The topic has been locked.

Re: JoomSEF not creating the SEF URL of products 10 years, 6 months ago #42269

By saying "does not work in my config" do you mean that you tried it but it didn't fix the problem, or that you don't see where to make the change in the config?

What language are you using?
The topic has been locked.
User Login Empty