Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

k2extension
(1 viewing) (1) Guest
Requests for new JoomSEF extensions. If you want better SEO options for your favourite component, which has no JoomSEF extension available yet, leave a message here.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: k2extension

k2extension 8 years, 5 months ago #26548

  • pablo
Hi, help plz, check this:

Its oryginal template screen: img804.imageshack.us/img804/8421/templaza.jpg
And now install Artio Jomsef + K2 JoomSEF Extension and slideshow crash: img823.imageshack.us/img823/5043/nullahendreritelit.jpg

Template use k2 + TZ NIVO SLIDESHOW

Any ideas why article is broken?

Re: k2extension 8 years, 4 months ago #26649

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hi,
Maybe some JavaScript file isn't linked through absolute URL? Go to Components -> Artio JoomSEF -> Configuration -> Advanced tab (you need to enable professional mode to see it). There set "Set page base href value" to "No - disable base href generation".
ARTIO Support Team

Re: k2extension 8 years, 3 months ago #27372

Hello! I have a problem with the plugin for K2 (2.5.4) under Joomla 1.7.5
If the menu is a category that has subcategories, it redirects me to the home page instead, that would show the contents of the CATEGORY and subcategories.

Re: k2extension 8 years, 3 months ago #27403

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hi,
This seems like a problem with wrong Itemids being stored with URLs. Try disabling the "Ignore multiple sources" option for K2 extension (using Manage Extensions page in JoomSEF).
ARTIO Support Team

Re: k2extension 8 years, 3 months ago #27415

Hello! Thanks for the advice, but did not help. All the same error.

Re: k2extension 8 years, 3 months ago #27430

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Just if I understand it correctly. So you have a menu item linking to K2 category, and when you click it, it displays the correct content, but with the wrong template, so the page looks like a home page (with modules that shouldn't be displayed)? Or is there something wrong with the displayed category content as well?
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
  • 2
User Login Empty