Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Nice module.. But got some js issue
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of M-Turbo. These forums are for mutual help among users.

NOTE: Due to our capacity limitations, ARTIO does not monitor this forum category regularly. If you want direct support from ARTIO, please start a ticket at Support Dashboard. If you have no support ticket available, you need to purchase it.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Nice module.. But got some js issue

Nice module.. But got some js issue 8 years, 3 months ago #35305

I have successfully installed the module..
BUt there are some issues...
some of the js is not working after saving the cached pages.. what might be the problemm..

saw /default/default/js/mturbo.js OK
/base/default/js/mturbo.js OK

but my theme folder is /default/grayscale/js/.... i think the javascript watcher didnt catch my js.. So i put my js in /default/default/js/..
But still the js is not showing in homepage... please pls help me...
The topic has been locked.

Re: Nice module.. But got some js issue 8 years, 3 months ago #35414

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Dear shyam,

The directory "default/default" is correct fore theme "default/grayscale". It should work.

Try to look into HTML source whether there file ' /default/default/js/mturbo.js' is declared there. If no and you are using javascript merging, make sure you flushed the merged JS . You can try to refresh standard Magento cache too.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
User Login Empty