Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Multiple problems
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased this product. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Multiple problems

Multiple problems 11 years, 5 months ago #34888

Hello,

I have just purchased and installed M-Turbo on our test server and we have some problems:

a. The theme is completly ruined in Internet Explorer ( i just checked with iexplorer 9 but i'm pretty sure same thing will happen with iesplore 8 and 7 ) and problems also appear in Chrome for homepage

Check out a sample cached page
The homepage is also cached... and has problems in both Iexplorer and Chrome though in Chrome it only adds some space beneath the slider.
Also some icons dissapear from the header (cart and compare list) To see what happens compare the homepage header to a non cached page like this

b. A weird id appears on top of each page (like 11e08 )

c. Other errors on page loading
Failed to load resource: the server responded with a status of 500 (Internal Server Error) test-magento.makeup-shop.ro/mturbofronte...bWljX2Jsb2NrPXRydWU,

At this time I have only 2 cached pages but I hate to think what else might go wrong if I cache more of them. Could you please take a look and tell me what can I do to fix these errors?
Last Edit: 11 years, 5 months ago by ellux.
The topic has been locked.

Re: Multiple problems 11 years, 5 months ago #34891

Changing the download mode from socket to Using CURL PHP extensions solved many of the problems...
Only problem that is still active is the header cart and compare icons that are not showing
The topic has been locked.

Re: Multiple problems 11 years, 5 months ago #34901

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Dear Ellux,

There is probably problem with settings "Dynamic Loaded Blocks". However, I'm sorry, your site is nice, but I don't know what do you mean "Only problem that is still active is the header cart and compare icons that are not showing".

Could you exactly describe your problem, you can also attach a screenshots. Thanks.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Multiple problems 11 years, 5 months ago #34906

Hi,

Thanks for the fast reply... it is indeed a problem related to the cart block which we placed in the top part of the page... however we selected the cart as a dynamic block
Here is a screenshot of the problem.
The topic has been locked.

Re: Multiple problems 11 years, 5 months ago #34924

I the meantime I got it to appear by disabling "Cart Block (sidebar):" and adding Cart_top to Layout names of dynamic loaded blocks but design is very messed up
If I don't add cart_top to the dynamic blocks list it caches the cart which is synamic and doesn't update contents but the design is ok.
Also when trying to delete something from the cart the page refreshes to a weird page
test-magento.makeup-shop.ro/mturbofronte...bWljX2Jsb2NrPXRydWU,
Last Edit: 11 years, 5 months ago by ellux.
The topic has been locked.

Re: Multiple problems 11 years, 5 months ago #34947

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
I understand. Could you send me ( This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ) access to admin and FTP of your test site? I would check it in place. I would see you layout xml and try to set it. Sometime the settings of dynamic blocks is really magic for some custom designs.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: pedu
User Login Empty