Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Prob onVM Checkout just before CB payment process.
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: Prob onVM Checkout just before CB payment process.

Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26076

Hi,

Enjoy to see that I finally can access to this forum..Thank's.
So I explain one more time py problem.
First my Order id : Invoice n°20973 Joomsef3+VM extension
So, everything is ok, my SEF urls are cleans but...
In the last step of checkout order, ONLY for THE payment by CB, when we click on "CONFIRM" it take a very long time to go on a..white screen or sometimes in my 404 error page. At this moment all the urls of the web site incoming on 404 !. I have to turn Joomsef OFF and clear the cache to return normal.
The incriminated url is :
index.php?page=checkout.thankyou&checkout_last_step=4&option=com_virtuemart&Itemid=1.
This page is censed to go to a page where user choose his type of CB (I use SIPS payement/ATOS).
In the configuration, I turn checkout process OFF.
Thank's by advance.
LP.
The topic has been locked.

Re: Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26140

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
This is a really strange problem. Could you send me access credentials to your website administration area to This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it so I can check what's going on and if it's a bug in JoomSEF?
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26168

Hi,

Did you received my email dajo ?
I know you should be busy but did you have take a look to the configuration or did you have any idea of the problem ?
Thank's.
The topic has been locked.

Re: Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26181

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
I've got to it now. I've made three test orders and it seems to be working fine now. Have you found a problem yourself?
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26182

Hi dajo,

Effectivly it seem's to work fine now !!!
What did you do ?

Thank's a lot for all.
The topic has been locked.

Re: Prob onVM Checkout just before CB payment process. 12 years, 7 months ago #26224

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
That's strange, I haven't changed anything, I thought you have.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
User Login Empty