Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Can't save configuration
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: Can't save configuration

Re: Can't save configuration 11 years, 9 months ago #33109

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Could you send me the login credentials directly to Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript ? Thank you.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Can't save configuration 11 years, 9 months ago #33114

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
I've found out that you were using the CodeMirror editor. This editor contains a bug that prevents it from working correctly in Joomla's tabs (which are used in JoomSEF's Configuration). I've set your editor to the default one and it's working correctly now.
So after you set up JoomSEF's Configuration you can set your editor back to CodeMirror if you want.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Can't save configuration 11 years, 4 months ago #36051

Hello,

I know is an old topic but just bought JoomSEF 4.3.0 and I cannot save my configuration in Joomla 2.5.8...
Joomla is working good everywhere except for JoomSEF... I cannot use it like that.. Please Help!
I have to uninstall it until an answer since I have many static URL and the site won't work until I can configuration the component...

Any help will be appreciated...

Thanks!
The topic has been locked.

Re: Can't save configuration 11 years, 4 months ago #36096

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,

What happens when you try to save the configuration? Are you redirected to the homepage, is there a blank white page displayed, is there some JavaScript error reported in your browser or nothing happens at all?

Have you checked that you're not using the CodeMirror editor?
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Can't save configuration 11 years, 4 months ago #36110

Hello,

Sorry, I missed the post above,
I actually had the CodeMirror editor activated, I deactivated it and now works fine.. Strange bug...

Thanks!
The topic has been locked.

Re: Can't save configuration 11 years, 4 months ago #36112

Hi, how do you know if you are using a codemirror and how do you remove it? thanks and do I need that code mirror for anything else or do I just get rid of it?

ta
The topic has been locked.
Přihlášení uživatele Prázdný