Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem in magento 1.5.1.0
(1 viewing) (1) Guest
Magento E-Commerce accelerator component.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problem in magento 1.5.1.0

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 1 month ago #24118

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Hello,

We want to exploring and resolving this issue in the next release. There is any problem with redirecting. For now, you can try to do follows bugfix:

1) Open app/code/local/Artio/MTurbo/controllers/Adminhtml/MTurboController.php
2) Find follows line in method 'downloadAction' about line 274:

 
$this->getResponse()->setBody($html);
$this->getResponse()->sendResponse();
 


3) Replace above lines to follows lines:

 
echo $html;
exit;
 


jich
ARTIO Support Team
Last Edit: 8 years, 1 month ago by jich.

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 1 month ago #24124

This fixed the problem.

Thanks a lot!

Jan

Re: Problem in magento 1.5.1.0 7 years, 10 months ago #25877

The problem still remains in the payed version 1.2.5 for us.
Page cache request goes to index.php/index/index/index/key/ and 404 in magento.

so the same trick has to be used.

Re: Problem in magento 1.5.1.0 7 years, 10 months ago #25898

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Thank you for your interest. It is know issue, the problem is that in most cases it works rather the first way. We are working on the fix.
ARTIO Support Team

Re: Problem in magento 1.5.1.0 7 years, 10 months ago #25915

netrino wrote:
The problem still remains in the payed version 1.2.5 for us.
Page cache request goes to index.php/index/index/index/key/ and 404 in magento.

so the same trick has to be used.


please contact me on Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , i think I have some "solution" (payed version as well)
(CZ/EN :))
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: pedu
Přihlášení uživatele Prázdný