Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Upload and Search issues
(1 viewing) (1) Guest
Document management system (DMS) component for Joomla!

If your topic falls within one of the subcategories, then please post it directly there. Post to this parent category only if your question does not match any subcategory topic.

TOPIC: Upload and Search issues

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8106

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
Hello,

as regards
1) the frontend upload, we will test this (and hopefully fix if we find a bug)
2) as regards JoomDOC SEO, you need to have a JoomSEF plugin installed - not for original DocMAN but a new one, explicitelly for JoomDOC -- it is available in our downloads section - JoomDOC JoomSEF Extension
ARTIO Support Team
Last Edit: 10 years, 6 months ago by jaku.
The topic has been locked.

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8119

  • jitr
  • OFFLINE
  • ARTIO Support
  • Posts: 1432
You must set upload directory in configuration and this directory must have right access privileges.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8177

  • delete
Now frontend upload loads but i have

Error - Directory problem

I use windows with xampp... folder permitions should not be a problem.
The topic has been locked.

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8181

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
Did you try with the latest version 2.0.1 released today?
Do you have correct folder configured for file storage? It may be different by default then was your original one.
ARTIO Support Team
Last Edit: 10 years, 6 months ago by jaku.
The topic has been locked.

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8186

  • delete
Yes with version 2.0.1
The topic has been locked.

Re:Upload and Search issues 10 years, 6 months ago #8191

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
Could you post some screenshots maybe? Of the error message and your settings? (and if the folder configured exists?)
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
User Login Empty