Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct

Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct 10 years, 4 months ago #42860

Hello,

I bought your joomsef product not to long ago and purchased the corresponding extensions to the components I am using in my website: zoo extention and hwdmediashare extention.

Now two problems arrise:
1. Zoolingual makes zoo multilingual, after installation of your joomsef products I am no longer seeing zoo in multilingual. instead I get the homepage in the translated menu option. If I first go to default English and then into zoo catagories of products/agents and then go to the language I choose I see the page correctly.

2. I have two applications in zoo. One for my products and one for my Agenst. Now if I use the menu in English I only see the products application, even when I push on the agents in my menu option.

I have tried to find it myself, but for some reason I cannot find a solution.

Please help.

Kind regards,
Peter Markert
Sabofa
www.sabofa.com
The topic has been locked.

Re: Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct 10 years, 4 months ago #42865

  • mitk
Hello,

please, can you write us what Joomla, JoomSEF and JoomSEF extesion version do you run?
The topic has been locked.

Re: Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct 10 years, 4 months ago #42870

Joomla Version: 2.5.8
Joomsef version 4.5.1
Joomsef Zoo extention version 3.0.8
Joomsef hwdmediashare extention 3.0.2

these should be the correct versions.
The topic has been locked.

Re: Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct 10 years, 4 months ago #42927

  • pama
  • OFFLINE
  • Posts: 489
Hello. For properly test this, we need source files of named components:
- hwdmediashare
- Zoolingual
- "Agenst" (Agents? - I cannot find it on web)
Please, send them to Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Du musst JavaScript aktivieren, damit Du sie sehen kannst. .
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Joomsef and zoo, hwdmediashare not working correct 10 years, 3 months ago #43028

  • mitk
I am locking this topic. Please, contact us via e-mail if you want to continue.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
User Login Empty