Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Subdomain URLs
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: Subdomain URLs

Re: Subdomain URLs 8 years, 5 months ago #32292

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
How exactly did you set up the subdomain1 and sub2? Could you post a screenshot?

I'm sorry, but currently we don't have any ETA for next version.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Subdomain URLs 8 years, 5 months ago #32294

  • bruno
  • OFFLINE
  • Posts: 33
I have set up both subs in the configuration. Initially the subdomain was configured and tested. After a while I've made the sub2 and saw that sub1 dissapeared.
The topic has been locked.

Re: Subdomain URLs 8 years, 5 months ago #32305

  • bruno
  • OFFLINE
  • Posts: 33
As I have the subscription for JoomSEF 4, please move this thread to JoomSEf 4/ Customer Support.

I have tried today to create several subdomains, but when I set up the 4th, one of the previous subs is deleted.
The topic has been locked.

Re: Subdomain URLs 8 years, 5 months ago #32330

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Thread is moved.

Thank you, we've confirmed this behaviour as a bug in JoomSEF, it will also be fixed in next version.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Subdomain URLs 8 years, 4 months ago #33060

  • bruno
  • OFFLINE
  • Posts: 33
Hello,

I have upgraded to the new version and subdomains are working. Thank you.

But still remains the issue about HOME link. Home should direct to domain.com not to subdomain.domain.com.
The topic has been locked.

Re: Subdomain URLs 8 years, 4 months ago #33072

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hello,
I'm sorry, this issue hasn't been addressed yet in the latest version.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
User Login Empty