Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Generate Sitemap not working
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.

TOPIC: Generate Sitemap not working

Re: Generate Sitemap not working 13 years, 1 month ago #20955

Yes, JoomSEF is allowed to access the site URLs and the robot.txt file is fine. The sitemap generator in this module worked fine when I first purchased it. Then I updated to the newest version and it stopped working. I uninstalled it, reinstalled the older version I'd purchased and redid all the settings and it's still not working.
The topic has been locked.

Re: Generate Sitemap not working 13 years, 1 month ago #20966

Ah hold on. I might have understood you wrong before. You just pressed the "generate sitemap" button only? Please first try to "index" some url's. Checkbox the url's you would like to have in your sitemap. Make sure that the dropdownlist at the top is mentioning "Index" and press "Proceed" on the right side of the dropdownlist.

After a few second you get a similar notification as you had before. Now press "Generate XML". And the checkboxed (and indexed) url's should be in your sitemap.
The topic has been locked.

Re: Generate Sitemap not working 13 years, 1 month ago #20967

I did index some pages first before pressing Generate and it still crashed.
The topic has been locked.

Re: Generate Sitemap not working 13 years, 1 month ago #20968

Mmm, don't know then, sorry :-(
The topic has been locked.

Re: Generate Sitemap not working 13 years ago #21224

  • rian
  • OFFLINE
  • Posts: 5
I have exactly the same problem. The support and number of bugs (I started another topic, beacause first joomsef suddenly switched my site from blog-layout-view to category view and then after update to the newest version does not recognize that it is the paid version) is really annoying for that it is a commercial component!

I think for my next clients I will not buy it anymore...
The topic has been locked.

Re: Generate Sitemap not working 12 years, 1 month ago #28208

I'm have the same problem. Does someone know how to fix this? Thank you.
The topic has been locked.
User Login Empty