Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Configuration page does not respond
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Configuration page does not respond

Configuration page does not respond 9 years ago #28733

Hi:
I have JoomSEF 4.2.5 installed on my site.
The configuration page does not respond. I can set values but the "Save" and the "Save & Exit" features don't work. Whenever I click on "Save" nothing happens. When I reload the page all settings are the same as they used to be.
Do you have an idea what the error might be?
Thanks for your support
Uli

Details:
Joomla Core 2.5.3
JoomSEF 4.2.5 Paid

Apache/2.2.16
PHP 5.3.5
MySQL 5.1.54
The topic has been locked.

Re: Configuration page does not respond 9 years ago #28734

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5072
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Configuration page does not respond 9 years ago #28750

Thanks for the link, but the solution does not work. I tested the config page in the following browsers, and it does not work in any of these: IE9.0, Firefox 11.0, Chrome 18.0
The topic has been locked.

Re: Configuration page does not respond 9 years ago #28752

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5072
Does any of these browsers report any error in JavaScript when clicking the Save button?
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Configuration page does not respond 9 years ago #28758

Nope. No JS error reported.

Furthermore, even when I turn off JS support in the browser, the save button won't work. Strange thing, this.
The topic has been locked.

Re: Configuration page does not respond 9 years ago #28761

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5072
Joomla requires JS support to work, when you disable JS in your browser, Joomla won't work correctly.
Try clearing the cache in your browser and if that doesn't help, reinstall JoomSEF, maybe there was some problem with the installation.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
User Login Empty