Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

mturbo extension is not working properly.
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of M-Turbo. These forums are for mutual help among users.

NOTE: Due to our capacity limitations, ARTIO does not monitor this forum category regularly. If you want direct support from ARTIO, please start a ticket at Support Dashboard. If you have no support ticket available, you need to purchase it.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: mturbo extension is not working properly.

mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44112

Respected Sir,

I am developer working on site and installing the m-turbo extension on www.kiddangerous.com site. when I am trying to cache in bulk in admin then it is giving error. I have to cache all page one by one individually. and when I am trying to add any category then it is not effecting on front end even after clearing cache.

Thanks,
Vidyasagar Kushwaha
The topic has been locked.

Re: mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44114

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Hello,

Could you tell us what exactly error you are giving? If there is a problem with caching a page you can try to change the download method (you can do it at "Main Configuration" tab).

Do you synchronize after you add a category to select? You should do "Synchronization" (you can do it by push button "Synchronize" on grid) otherwise new categories are not added to list.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44115

It is redirecting to following url
www.kiddangerous.com/index.php/index/ind...356995c2b5864229b95/

404 page error Whoops, our bad...
The topic has been locked.

Re: mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44119

Respected Sir,

I did not get any reply of my last mail. Please let me know when you can fix the issue.

Thanks,
Vidyasagar Kushwaha
The topic has been locked.

Re: mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44134

  • vebi
  • OFFLINE
  • Posts: 444
Hello,

I apologize for so slow support service, we are going to change our way of providing support soon.
Our programmers will answer once they figure out questions of customers who contacted us before you.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: mturbo extension is not working properly. 6 years, 1 month ago #44137

  • jich
  • OFFLINE
  • Posts: 254
Hello,

We've checked your site. You have right there is something work. Unfortunately it is hard to say what exactly is wrong. Could you send us FTP credentials to your server. We look at this issue in place. You can sent it at This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it or This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Thanks.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
User Login Empty