Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

update 3.91 broke my site ! relative images error
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: update 3.91 broke my site ! relative images error

update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26043

Order Status: Confirmed
Order Number: 00020074



update 3.91 broke my site ! relative images do not show anymore?

I was using 3.90 and everything was fine, I did the upgrade today, and now my relative images are not loading. I havn't made any changes to the configuration.

Since this happened, I tried disabling base ref links and I cleared all the caches, reset apache, no luck!

Sometimes, if I go to the homepage they work, but when I click on an article, they stop working.

Is there any way I can get the old version, I need this fixed, ASAP, I just want the version that works!

BTW this issue is mentioned in the "FAQ"... I did what was recommended, and it didn't fix the issue, the second solution was to not use relative paths, that's not an option on my site. Every article that uses images has, relative paths.. and there are nearly 10,000 articles on our site

I have joomla 1.5.25 and JoomSEF 3.9.1


This problem started happening immediately after updating from joomSEF 3.9.0 to 3.9.1
The topic has been locked.

Re: update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26044

huh, I finally found a way to get it to work,,..

I edited the .htaccess file, kept base href to disabled in joomSEF

Wonder why the updated caused all these issues ?
The topic has been locked.

Re: update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26046

Still,

In the configuration, I have base ref disabled...

Yet my relative links are acting bizarre. They are picking up the seo url's path instead of the site path?
The topic has been locked.

Re: update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26047

LOL

Finally got it to work the way it used to!! relative links and images working fine!

ALL I had to do was downgrade to 3.8.1 and everything is working great now!
The topic has been locked.

Re: update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26079

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
I'm sorry for your troubles, but I don't know of anything that would cause relative image paths not to work in 3.9.1. Have you tried setting "Set page base href" option to "Yes - always use only base URL"?
Since you have downgraded to other version, I can't check the problem on your website.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: update 3.91 broke my site ! relative images error 12 years, 7 months ago #26099

Yes - always use only base URL (Yes, I tried all the settings in that option)

When I get a chance, I'll try and duplicate the error in my test environment and I'll post here with the details so you can take a look at it
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
Přihlášení uživatele Prázdný