Menu Content

Podpora

> Diskusní fóra, FAQs & placená podpora
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Shows SEF in configuration but not in live site
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Shows SEF in configuration but not in live site

Shows SEF in configuration but not in live site 13 years, 11 months ago #4773

Hi there,

I have installed artio sef, without hitch, however, it is showing in the configuration the sef url's, however in the main site it is still showing index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=35 . I have been told I have edited the htaccess successfuylly.

Any ideas.
Kind regards
Neil

Re:Shows SEF in configuration but not in live site 13 years, 11 months ago #4778

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,

Please, check that SEO is enabled in your site's Global Configuration, that JoomSEF is enabled in its configuration, and that the System - ARTIO JoomSEF plugin is installed, published and it is the first in ordering.

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team

Re:Shows SEF in configuration but not in live site 13 years, 11 months ago #4794

  • vish123
Hi ,

I have successfully installed artio successfully and its effect is displaying on live site(i.e /index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=284 has replaced with company-profile.html) , but if click on any of link it goes to 404 Error - Not Found.

please suggest if i can do some additional changes in configuration or in htaccess

Re:Shows SEF in configuration but not in live site 13 years, 11 months ago #4795

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hello,

Check that JoomSEF is really enabled (you can see created URLs in View/Edit SEF URLs). If it is, it's probably the .htaccess problem. Check that your RewriteBase is set correctly or try using the Joomla's default htaccess file (by renaming htaccess.txt to .htaccess). Unfortunately we cannot help you more with your server's specific configuration.

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
Přihlášení uživatele Prázdný