Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Profile for fxandrei

  • OFFLINE
  • Time Zone: GMT +0:00
  • Local Time: 11:17
  • Posts: 18
  • Profile Views: 1450
  • Location: Unknown
  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown

Signature

Posts

Posts

emo
Well i dont know what exactly u mean by not being a 500 Internal Server error but thats exactly what i get (and everyone else) if i keep this module enabled.
So if i dont get this in the next week or so, this is the sure cause.
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
As it turns out it was not from pollXT.
It was from the login module with rokbox.
I disabled it when the problem happened again and everything was fine.
So now i know for sure whats the problem.
But what can i do? Should i try to use something else?
Its really weird because like i said before it only happens after some time.
Maybe it creates some strange url, or something, that doesnt go well with joomsef, because , like i said, if i disable sef the site loads ok, but if i enable it it wont load (when i get that error) if i have the rokbox login module enabled.
So what can i do !?
Use something else right ?
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
i think it has something to do with some of my modules.
dont really know for sure wich one because the behavior is weird.
i suspect that its my poll (pollxt), but i dont know for sure.
i will come back with details.
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
Ok. I disabled the cache for joomsef.

If this doesnt work i will start to delete urls from it when it happens again, and try to identify the url that creates this problem.
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
So what can i do ?!
Can anyone help !?
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
The site just got the problem.
Restarting the service didnt resolve it.
All i could do is purge all the urls.
I dont know what to do.
I saved the sql of all the sef urls.
Can this help ?
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
So ur saying restart apache? or the whole computer?
I know it seems strange but thats exactly whats happening.
As for the accelerator , im not really sure. I didnt install anything like that, maybe its something default.
I have centOS.
So i gues i will try to restart apache next time i have this problem.
But if it would help, im not sure how much help it would be.
Anyway.
I will come back with the answer to this (restarting the apache service or the whole pc).
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
yes i saw that link.
the thing is i have commented "Options +FollowSymLinks" and i didnt edit htaccess at all, i left it like the documentation says.
and like i said, this doesnt happen when i modify something (cuz i dont), it just happens on some day (who knows what day) probably because of some new sef link .
im saying this because, like i said in my post, if i delete all the sef urls and clear all the cache, it works.
the server makes the urls (new urls) and the site loads.
so thats why im thinking it has something to do with the urls.
but i dont know how exactly to see from what link i have this problem (if this is the case).
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
does anyone have any ideea !?
i will probably be forced to not use it :(
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
well i cannot acces the whole site.
and like i said, if i remove all the existing urls, i works.
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
So i moved my server.
I reinstalled my system (centos), reinstalled apache and everything else.
I tryed to make the same settings, copied the site and the databases and they worked.
I installed the latest version of joomsef, reconfigured it, and it worked.
But i now have a problem that i really dont know where to look to fix it.
I get from time to time the HTTP 500 Internal Server error.
But this only happens once a week maybe, and i saw that if i go and remove all the existing sef urls the site works again.
What could it be ?!
Can someone please help me out.
I sometimes get - HT ...
Category: JoomSEF 3
emo
so probably i need something installed.
But i compared to what i have installed on php on my old server and i have everything plus some other stuff.
So i gues its some setting on php or apache.
Can anyone help !!?
Problems after serve ...
Category: JoomSEF 3
emo
I just reinstalled my server.
I backed everything up but now i cannot get artio joomsef to work.
I even reinstalled the component but nothing.
I really dont know if i have to make any specific setting to apache or php.
I dont remember doing something in particular last time.
So i have cent os, apace 2.2, php 5.2.11.
Do i need something enebled for it?!
I can enable joomla sef (base sef) but when i enable artio the link dont work.
I even purged all the urls.
So can anyone help me ?!
Problems after serve ...
Category: JoomSEF 3
emo
As it turns out it was a problem with the module itself not how url are made by artio.
I forced the module to put out the right itemid for the link.
Module doesnt make l ...
Category: JoomSEF 3
emo
Please help
Module doesnt make l ...
Category: JoomSEF 3
emo
Please someone help !!!!
Module doesnt make l ...
Category: JoomSEF 3
emo
And if i buy the extension for adsmanager will everything work ?(the links for the component and the adsmanager plugins) ?
Module doesnt make l ...
Category: JoomSEF 3
emo
I have the last adsmanager (rc2) and the last module.
I installed artio joomsef, entered the config and set "skip" for com_adsmanager.
The problem is that the links for the module arent correct and i have problems because of this.
i get for example :
www.gorjeanul.ro/index.php?optio ... 0&Itemid=1

instead of

www.gorjeanul.ro/index.php?optio ... Itemid=125

What is wrong and what can i do !?
Module doesnt make l ...
Category: JoomSEF 3
More
User Login Empty