Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem with Virtuemart extension - Order 5854
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased paid JoomSEF extension. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Problem with Virtuemart extension - Order 5854

Problem with Virtuemart extension - Order 5854 14 years, 10 months ago #8097

I've purchased today both the main JoomSEF 3.3.6 and the relevant extension for Virtuemart

I have installed the main component and it seems to be working OK, however with the Viirtuemart extension there is the following problem: The URLs created are missing the domain part. So for example instead of creating the URL

eshop.eurobath.gr/shop/category-name (or something similar)

the following is created

category-name

which of course doesn't work

This happens for all VM items (products, cart etc)

Can you please advise ? Thanks
The topic has been locked.

Re:Problem with Virtuemart extension - Order 5854 14 years, 10 months ago #8144

  • jaku
Hello,
that is very strange. Where exactly do you see this value? In href value of an <a> link?

One idea might be checking if the site base in VirtueMart configuration is set correctly. (please note it HAS to end with / -- as instructed there)
For more thoughts, please, inform about where exactly this occurs.
The topic has been locked.

Re:Problem with Virtuemart extension - Order 5854 14 years, 9 months ago #8223

Well, the values of the hrefs are as follows:

<a href="//com0712609" title="...">


notice the two slashes

(this is for a product url). This seems to be happening for all Virtuemart URLs

While for other URLs the format is
<a class="mainlevel" href="/faqs/">FAQ</a>


(notice there is only one slash)

Any ideas ?
The topic has been locked.

Re:Problem with Virtuemart extension - Order 5854 14 years, 9 months ago #8267

I've investigated a little and the problem was that by default there are no replacements provided for non-ASCII Greek characters. Most of the categories are in Greek.

When I updated the configuration with those replacements it worked fine.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
User Login Empty