Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Problem in magento 1.5.1.0
(1 viewing) (1) Guest
Magento E-Commerce accelerator component.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Problem in magento 1.5.1.0

Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 6 months ago #22136

Hello,
I have installed the M-Turbo in mgento version 1.5.1.0, but the extension does not work. When I use the "cache all pages' then open a new window with the code 404 Not Found. Page not found (404) displayed when i click on "Generate URL list for this website"

Directory for cache files (/var/turbocache) is created and are set rights to 0777, in this directory is created .htaccess file. Otherwise it is empty. On the frontpage footer does not see any reference to your website.

URL table is empty.

Sorry for my english, I speak czech.

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 6 months ago #22188

  • lubi
  • OFFLINE
  • Posts: 221
Dobrý den,

příčin tohoto problému může být více. Pokud je to možné, můžeme se na nastavení M-Turbo podívat přímo na vašem serveru. Potřebovali bychom ale poslat přístupové údaje.

Děkuji
ARTIO Support Team

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 6 months ago #22190

A kam mám údaje zaslat? Vystavit se mi je zde nechce ;-)

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 5 months ago #22211

  • lubi
  • OFFLINE
  • Posts: 221
Na náš email Diese E-Mail-Adresse ist gegen Spambots geschützt! Du musst JavaScript aktivieren, damit Du sie sehen kannst.
Děkuji
ARTIO Support Team

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 5 months ago #22549

I am having the same problem...

Re: Problem in magento 1.5.1.0 8 years, 2 months ago #24062

I have the same problem unfortunately too.

Magento ver. 1.5.1.0
M-Turbo ver. 1.2.1 (free version)

When I click on "Cache all pages" in "Actions", new page shows just 404 page of the main shop. But the url is really strange:
index.php/index/index/index/key/...
but on the test site it was:
index.php/mturbo/adminhtml_mturbo/download/key/...

I tried just to copy the URL, but it's redirected to the admin dashboard.

I also checked
* .htaccess - it was updated and we use mod_rewrite since the beginning
* file permissions - all files are owned by apache and are writable for it

I also cleared the magento cache, logged out and in...

Do you have any idea where the problem is?

Regards

Jan
Last Edit: 8 years, 2 months ago by netrino.
  • Page:
  • 1
  • 2
Moderators: pedu
User Login Empty