Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Profile for veracious

  • OFFLINE
  • Time Zone: GMT +0:00
  • Local Time: 04:02
  • Posts: 2
  • Profile Views: 2422
  • Location: Unknown
  • Gender: Unknown
  • Birthdate: Unknown

Signature

Posts

Posts

emo
Same issue here. I have tried all the methods but still having the problem. I assume it is inserting these "1000"'s while it is downloading and parsing the data and creating the cached copies.

Currently using the direct download method but none of them seem to be fool proof...

You can see an example of the problem on our dev site:
nicolematernity.us/
1000 errors
Category: M-Turbo
emo
I just purchased and installed M-Turbo. It speeds up the site but is making many of the cached pages look bad. Dev site is here if you want to take a look:
www.nicolematernity.us

Some product images do not show up on the category pages. Also Magic Zoom module is reverting to default settings.

It looks like the product images are having broken links because it is inserting 1000 into the url in various spots. Example:
<img src="www.nicolematernity.us/me"
1000
ia/catalog/product/cache/1/small_image/183x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/l/electrickoolaid_maternity_dress_formal.jpg"


this URL should be:
www.nicolematernity.us/media/catalog/pro...ity_dress_formal.jpg
not:
www.nicolematernity.us/me"
1000
ia/catalog/product/cache/1/small_image/183x300/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/e/l/electrickoolaid_maternity_dress_formal.jpg

It is also inserting 1000 at other odd places. There is 1000 visible sometimes on the nav bar and other places. This is showing on the nav bar on some cached pages right now:
< 1000 /li>
1000 errors
Category: M-Turbo
More
User Login Empty