Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

JoomSEF is not working well after enabling SEO
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). These forums are mainly for mutual help between users.

Please note that due to our capacity limitations, we do not monitor these forums regularly.
  • Page:
  • 1

TOPIC: JoomSEF is not working well after enabling SEO

JoomSEF is not working well after enabling SEO 7 years, 9 months ago #32649

Dear Support Team,

We have purchased joomSEF version 3.8.2 for our domain www.pos-zen.com/. We have installed this component under our test site optimaxcctv.us/ with virtuemart , but whenever , we are enabling Search Engine Friendly URLs to YES under Global Configuration section (please find the attached
2012-09-06_2157.png
) then I am getting blank on front-end. I don't know why this problem is coming only with joomSEF component.


FYI, i am using joomFish and VirtueMart 1.1.4 component for our Joomla site version 1.5.18. Can you please resolve this issue?.


Kindly provide me your valuable thoughts !!


Looking forward to your response.

Thanks & Regards,
Scott Chen

Re: JoomSEF is not working well after enabling SEO 7 years, 9 months ago #32677

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hi,
Blank page usually means that some PHP error was encountered and your server has error reporting disabled. So either enable error reporting or check your server's errors log files to find the error message.
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
User Login Empty