Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Issues with translation
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). These forums are mainly for mutual help between users.

Please note that due to our capacity limitations, we do not monitor these forums regularly.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Issues with translation

Issues with translation 11 years, 8 months ago #33774

Website: www.concierge-hotels.com
System: Joomla 2.5.7
Extensions:
Artio JoomSef 4.2.9 (Paid)
Falang Version V1.1.6 (free)
Multi Languages CK (Non Commercial Plugin)
ZH Google Map

Issue:When Artio JoomSEF is enabled on the website, everything is translated EXCEPT for the description of placemarks (When user clicks on a placemark on a map created using ZH Google Map). When JoomSEF is disabled, everything works fine and are translated (except URLs).

How: FaLang does not have inbuilt capability to translate the ZH Google Map placemarks descriptions and thus had to use Multi Languages CK plugin to translate the descriptions. Now When installed JoomSEF (to translate SEF URLS), URLs are translated, but getting problems with ZH Google Map placemarks descriptions which does not translate. Note that the ZH Google Map loads in a modal box using the plugin from ZH Google Map itself.

Your help will be much appreciated on same as this is the only pending issue and we absolutely require to translate the placemarks descriptions also.

Re: Issues with translation 11 years, 8 months ago #33784

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
JoomSEF hasn't been tested with Multi Languages CK and ZH Google Map, so if there's a problem it's probably not compatible. As both extensions are non-commercial, we will test it and let you know.
ARTIO Support Team

Re: Issues with translation 11 years, 8 months ago #33790

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
I've tested it and the translations with Multi Languages CK work fine, the only problem with the map in lightbox window is that language is not transferred through the URL, so for translations to work correctly, go to JoomSEF's Configuration to the Language tab and make sure that the following options are set:

Always use language for homepage: Yes
Save language to cookie: Yes

Then the placemarks descriptions should be translated correctly.
ARTIO Support Team

Re: Issues with translation 11 years, 8 months ago #33793

Both settings already set to YES - still does not work.
Attachments:

Re: Issues with translation 11 years, 8 months ago #33821

any luck dajo?

Re: Issues with translation 11 years, 7 months ago #34055

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,
I'm sorry for the delay.
I don't know what else could be causing the problem, but since the setting is working on my test Joomla installation, I can only offer you our paid support service, so we could check the problem directly on your website.
If you're interested, please purchase 1 hour of our support time at www.artio.net/e-shop/support-services/joomla-related-support-1h and contact me at This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it with your order number.
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
User Login Empty