Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

incorrect url
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased JoomSEF 4 (Joomla 1.6/1.7/2.5+ compatible). Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: incorrect url

incorrect url 9 years, 7 months ago #35628

Hi, I have the following problem:

The correct address is on my website www.bgmarshruti.com/fotogaleriya

but once Artio SEF generates addresses the type

www.rilyuqg.bgmarshruti.com/fotogaleriya

I do not use subdomains, you will ask for assistance

regards
The topic has been locked.

Re: incorrect url 9 years, 7 months ago #35631

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hi,

For some reason there's the following tag generated in your website's source code:
<base href="http://www.rilyuqg.bgmarshruti.com/" />


Open JoomSEF's Configuration and on the Advanced tab try setting the "Set page base href value" to "No - disable base href generation".
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: incorrect url 9 years, 7 months ago #35633

When I choose "Set page base href value" to "No - disable base href generation" appears another problem with K2 duplicate the contents of the article and page breaks. The problem can be seen here.

www.bgmarshruti.com/ski-zona-s-mnogo-eks...ii-predlaga-borovets
The topic has been locked.

Re: incorrect url 9 years, 7 months ago #35644

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
The new problem is probably caused by some AJAX call not using absolute URL.
Try setting the option to "No - leave original" which won't modify the <base> tag at all and leave the one directly from Joomla.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: incorrect url 9 years, 7 months ago #35645

I tried but no change. This problem exists only in K2.
The topic has been locked.

Re: incorrect url 9 years, 7 months ago #35666

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
I've just checked the link and it seems all right now. Have you managed to fix the problem?
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
  • 2
User Login Empty