Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

rewrite keywords is off, but are still rewritten
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). These forums are mainly for mutual help between users.

Please note that due to our capacity limitations, we do not monitor these forums regularly.
  • Page:
  • 1

TOPIC: rewrite keywords is off, but are still rewritten

rewrite keywords is off, but are still rewritten 9 years, 9 months ago #9716

hello,

I have rewrite keywords and description set to off in the plugin settings. Yet they keep replacing my joomla meta information. If i set Enable MetaData generation to no, it works, but i want my sitename to appear before the pagename in the title, and that does not work then.

Any idea what is wrong?

thanks!

Matt

Re:rewrite keywords is off, but are still rewritten 9 years, 9 months ago #9763

Hi!

After set to off rewrite keywords and description did you Purge URLs? If not, then you should do this ...and then I guess it will work normally (optional you can Clean Cache - but it's not needed)

How about the site name, go here: Extensions -> Plugins -> System - ARTIO JoomSEF and here you have options for site name : "Use sitename in page titles" and here you can choose (after or before or... none).

Succes!

Re:rewrite keywords is off, but are still rewritten 9 years, 9 months ago #9768

hello,

I have done this, but the keywords and description keep being added!

Re:rewrite keywords is off, but are still rewritten 9 years, 9 months ago #9770

I don't know why still the keywords and description are added ...maybe is a component bug .... or it's another option that should be enabled or disabled ....

Try to upgrade to the latest version and see what happens ...if there is the same problem then wait for administrator's post.

Re:rewrite keywords is off, but are still rewritten 9 years, 8 months ago #10123

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
Hello killerwhale65,

maybe you could post a screenshot or status of your JoomSEF plugin settings?
Make sure the cache has been cleaner if you are using it.
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
User Login Empty