Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Error http400/Bad Request after saving preference
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased paid JoomSEF extension. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Error http400/Bad Request after saving preference

Error http400/Bad Request after saving preference 15 years ago #6774

I have installed Artio 3.2.12 on my Joomla 1.5x installation.

Now I can't configure Artio.
When I try to save the configuration IE gives the message HTTP 400 error and Firefox says Bad Request.

How can I solve this problem?

The php version is 4.4 (provider so I'am not be able to upgrade)
The topic has been locked.

Re:Error http400/Bad Request after saving preference 15 years ago #6805

  • jaku
Hello,

I am afraid that based on this information, I cannot give you much valuable hints.

If this would be caused by PHP version - you should see an error message, so there may be even other problem. In any way, try to investigate http server error logs, you should be able to retrieve more information from there. Btw. even if you solve this problem, you may experience other troubles with PHP4. I would recommend you to upgrade - if you cannot do it with your current provider, you should start thinking about changing it.
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
User Login Empty