Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Adminpage does not works
(1 viewing) (1) Guest
Magento E-Commerce accelerator component.

TOPIC: Adminpage does not works

Adminpage does not works 9 years, 8 months ago #19022

I can not open the M-Turbo Admininterface.


Fehler 310 (net::ERR_TOO_MANY_REDIRECTS)

What can I do?
The topic has been locked.

Re: Adminpage does not works 9 years, 7 months ago #19230

  • lubi
  • OFFLINE
  • Posts: 221
Have you permission to rewrite .htaccess file?
MTrubo modify this file for proper caching functionality.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Adminpage does not works 9 years, 7 months ago #19236

Yes its 666.
The topic has been locked.

Re: Adminpage does not works 9 years, 7 months ago #19237

It is problem for me as well and getting below error:

==============================================================

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

* This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept
cookies.
==============================================================
Last Edit: 9 years, 7 months ago by aaron.
The topic has been locked.

Re: Adminpage does not works 9 years, 7 months ago #19376

  • lubi
  • OFFLINE
  • Posts: 221
Please, try to install latest version of MTurbo.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Adminpage does not works 9 years, 7 months ago #19381

I have installed the 1.1.0 and the bug is always here.
The topic has been locked.
Moderators: pedu
User Login Empty