Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Correct Email not sent automatically
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for customers who have purchased this product. Archive only, no new post can be added.

NOTE: This category has been locked. If you have purchased paid version, please, use our Support Ticket system instead. If you are using free edition, please see the Community Support section.
  • Page:
  • 1

TOPIC: Correct Email not sent automatically

Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25595

I don't have access to cron on my customers account so I have installed the plugin.
In my tests I'm using the paypal api payment method and emails are not being sent even if the payment shows as confirmed in the invoice list.

EDIT: Apologies, I've just figured out how it works now...goes out every 30m...I expect that's in the manual!

One thing though the automatic email that went out used the delivery note email template with the invoice attached even though I have DN turned off. Why is it doing that and how do I stop it.

My workaround for now is to copy the invoice email template contents to the delivery note sections but I would like this to function properly.
Last Edit: 8 years, 3 months ago by BodgeIT.
The topic has been locked.

Re: Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25609

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
The body for email with invoice is taken from VM Invoice / Global Configuration / Mailing / Mail Body field.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25613

You misunderstand.

The issue is:

Even with Delivery Note section disabled.

When auto email is sent, it arrives with "Delivery Note" as subject.
With Delivery email contents and Invoice attached.
The topic has been locked.

Re: Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25644

  • jaku
  • OFFLINE
  • Posts: 2697
Then update the email subject for the invoice email: Mail Subject field.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.

Re: Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25661

No, I've had to change the email subject for the Delivery Note email to Invoice and change the content of the DELIVERY NOTE EMAIL to read like it is for an INVOICE.

I have a workaround...you have a commercial application that doesn't work as it should.
The topic has been locked.

Re: Correct Email not sent automatically 8 years, 3 months ago #25687

  • pama
  • OFFLINE
  • Posts: 489
That was a bug in mailing configuration, thanks for reporting. Until fix is released, try to disable also "send both" option in delivery note configuration. That should turn subject & body back to normal.
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
  • Page:
  • 1
User Login Empty