Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

com_joomsef-3.0.2 images gone
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: com_joomsef-3.0.2 images gone

com_joomsef-3.0.2 images gone 14 years ago #4292

Hallo
How do I get my images to show again after installation of this component?
Lttvr

Re:com_joomsef-3.0.2 images gone 14 years ago #4304

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hello,

this problem is probably caused by using relative links to images instead of absolute ones. Could you post some URL where we can see the problem?

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team

Re:com_joomsef-3.0.2 images gone 14 years ago #4358

Hi there!

This is exactly my problem, I use relative image paths... I use the JCE editor (relative links are recommended).

Is there another solution than switching to absolute paths? Because this would make my site very unflexible (if I would move the site to a sub folder I would need to change everywhere...)!

I saw something about setting the base url... Is this a better solution? In that case where do I set it? Other good solution?

Re:com_joomsef-3.0.2 images gone 14 years ago #4360

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hello,

You can try setting the $live_site variable in /configuration.php file to your homepage URL (without a trailing slash).
However, images in articles shouldn't be a problem, if you use relative paths like <img src="images/stories/powered_by.png" />, Joomla should automatically add the correct base (the System - SEF plugin is responsible for this, so check if it's enabled).

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team

Re:com_joomsef-3.0.2 images gone 13 years, 9 months ago #5068

Hi there!

I have still problems with all image urls and internal manually created web links. E.g. our logo "images/lw-images/logo.png" published at the top in all pages is only presented correctly in the site frontpage 79.99.2.106/lw/, but not in any other subpages such as 79.99.2.106/lw/en/terms-conditions/terms-and-conditions.html...

I have ARTIO JoomSEF v3.2.0 ebanbled, running Joomla 1.5.6 and JCE with "Relative URLs" set to "Yes". I have set "var $live_site = '79.99.2.106/lw';" in configuration.php...

What can I do to make all images display correctly??

BR,

Mikael

Re:com_joomsef-3.0.2 images gone 13 years, 9 months ago #5084

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5069
Hello,

Replied in web support section.

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team
  • Page:
  • 1
User Login Empty