Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Joomla\CMS\Table\Menu::_getNode(1, ) failed.
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of Book it!. These forums are for mutual help among users.

NOTE: Due to our capacity limitations, ARTIO does not monitor this forum category regularly. If you want direct support from ARTIO, please start a ticket at Support Dashboard. If you have no support ticket available, you need to purchase it. .
  • Page:
  • 1

TOPIC: Joomla\CMS\Table\Menu::_getNode(1, ) failed.

Joomla\CMS\Table\Menu::_getNod​e(1, ) failed. 1 week, 6 days ago #50053

When i try to install Artio Booking 2 on a Joomla! v3.8.2 website i get the following message:

Joomla\CMS\Table\Menu::_getNode(1, ) failed.

I am willing to buy the full version, but want to try the software first. When i can't install it the right way i have to look for an alternative. I think the only issue is that the menu-items aren't created the right way.

Re: Joomla\CMS\Table\Menu::_getNod​e(1, ) failed. 1 week, 3 days ago #50161

  • jitr
  • OFFLINE
  • ARTIO Support
  • Posts: 1427
Hello, I have tried to install the current Booking 2.4.4 into the Joomla 3.8.2 without problems. I have tested with PHP 5.6 and PHP 7.1 as well.

Could you describe the problem and your server (PHP version, server type etc) in more details and place here some print-screen? Thanks.
ARTIO Support Team

Re: Joomla\CMS\Table\Menu::_getNod​e(1, ) failed. 1 week, 2 days ago #50162

I had this issue on a Mac with AMPPS installed localy, so i moved the website to my Linux webserver and tested it again.
Also on this webserver it is not functioning.
I can provide you with credentials if you want, but i don't think it's wise to put those on this forum.

I have attached a screenshot (in English this time)

The server has PHP7.1.1
Attachments:
Last Edit: 1 week, 2 days ago by edthenet.

Re: Joomla\CMS\Table\Menu::_getNod​e(1, ) failed. 1 week, 2 days ago #50163

FYI, When i just call the component with the right URL it does work
iebiezaa.voorbeeldvanuwwebsite.nl/admini...p?option=com_booking
But the menu is not created

Re: Joomla\CMS\Table\Menu::_getNod​e(1, ) failed. 1 week, 2 days ago #50164

I also tested with MySQLi and MySQL (PDO). Both didn't function
  • Page:
  • 1
User Login Empty