Menu Content

Support

> Forums, FAQs & Paid Support
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

JoomSEF not working when JoomFish installed
(1 viewing) (1) Guest
Support forum for users using free edition of JoomSEF 3 (Joomla 1.5 compatible). These forums are mainly for mutual help between users.

Please note that due to our capacity limitations, we do not monitor these forums regularly.

TOPIC: JoomSEF not working when JoomFish installed

JoomSEF not working when JoomFish installed 11 years, 8 months ago #5165

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hello,

If you experience problems running JoomSEF with JoomFish together, go to Extensions -> Plugins and check that the "System - ARTIO JoomSEF" plugin is enabled and "JoomFish - router" plugin is disabled.

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team
Last Edit: 11 years, 6 months ago by miun.
The topic has been locked.

Re:JoomSEF not working when JoomFish installed 11 years, 8 months ago #5202

Hi,

I use
WAMP5
Apache Version : 2.2.8
PHP Version : 5.2.6
Joomla 1.5.7
Joomfish V2.0
Artio 3.2.1

Search Engine Friendly URLs - Yes
Use Apache mod_rewrite - Yes
System - ARTIO JoomSEF - Enabled
System - Jfrouter - Disable
Artio JoomSEF - Enable


but when I try to open home page - the result
"0 - NOTAUTH" using Firefox and Opera.

In IE7 works, but some images dont't showing.
The topic has been locked.

Re:JoomSEF not working when JoomFish installed 11 years, 7 months ago #5407

What if i dont have JoomFish - router plugin in plugins?
The topic has been locked.

Re:JoomSEF not working when JoomFish installed 10 years, 10 months ago #7908

In my case the extension to disable is "System - Jfrouter"
The topic has been locked.

Re:JoomSEF not working when JoomFish installed 10 years, 6 months ago #9968

i search for "joomFish - router" plugin to disabled it i not find i it. i use joomla 1.5.12

please help

regards

saad
The topic has been locked.

Re:JoomSEF not working when JoomFish installed 10 years, 6 months ago #9969

  • dajo
  • OFFLINE
  • Posts: 5070
Hello,

The correct name is "System - Jfrouter". Sorry for the mismatch in FAQ.

Best regards,
ARTIO Support Team
ARTIO Support Team
The topic has been locked.
User Login Empty